Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin Vívofit 3 - aranyóra

Hamarosan elvihető lesz ez a fit karkötő 15.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebooakon!

összehasonlít 16 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

cipőt ajánlunk terepfutóknak

Salomon Sense Ride 2 (férfi) futócipő (bordó)

25 990 Ft

összehasonlít

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
65 900 Ft

Kezd el most a futást

Asics Gel-Kayano 25 férfi futócipő (kék-citrom

Az ASICS legmenőbb és legnépszerűbb stabil futócipője most 21.000Ft-al jobb áron

34 990 Ft

összehasonlít

Magazin

Silva matrózzsák akció

2016. 07. 26. 12:51


Spartan Rcae super vizes akadály Október végén???? Kinek kell ez? Ha akarod, hogy az akadály után a mellényed, a pólód ne tökig vizes legyen vigyél a mellényedben egy kicsire összehajtható vízálló matrózzsákot, amiben a vízben vizesed a száraz cuccot, majd a kijövetel után átöltözöl. 30 másodperc macera és utána a maradék futamon száraz maradsz, és nem fagysz meg ha már nem bírsz futni.

Ha megrendeled a neten bejöhetsz a multinavigátorba este 18:00-ig nyitva vagyunk, de levisszük magunkkal a versenyre is mert indulunk, és Tokajban is átveheted

Spartan super Tokaj 2016 vizes akadálySpartan super Tokaj 2016 vizes akadály

Bár a hegyen-völgyön járva a pulcsink nem fog elúszni egy vad patak vizével, de gyakran szakad le az ég mostanában. Van, amikor fel tudunk készülni már indulás előtt is az esőre, de ebben az évben is volt nem egy váratlanul érkezett hatalmas zápor, zivatar. Az ember igyekszik minimálisra csökkenteni az úti holmit. Mérete és súlya miatt is dilemma elé állítja a vándort, sportolót, milyen időjárásra készüljön fel.
Nos, a Silva Carry Dry Bag matrózzsákot választva egyik sem lehet gond. Üresen alig van súlya, és igen kis helyen elfér. Állandóan magunknál tarthatjuk. A legnagyobb, 36 literes változata is kevesebb, mint 7 deka. Lezárása csak néhány mozdulat.
Kopásálló szövete sok mindent kibír, de szúró, éles tárgyakat tokjában, vagy elcsomagolva tegyünk bele. Erős és könnyű 30 denier Cordura anyagból készült, a mechanikai hatásoknak jól ellenáll ripstop szövésű. Négyféle méretből lehet választani.

Több méretben kapható!
A nagyobb képért klikk a fotóra

Nem sok kellemetlenebb dolog történhet a túra, vagy több napos verseny során, mint amikor a váltóruha nyirkossá válik, elázik, irataink, egyéb holmijaink vízben úsznak. Ez a termékünk megóv mindent, amikre szükségünk van, de nincs barátsággal a vízzel. Üresen alig foglal helyet, könnyű is, így akár állandóan is magunknál tarthatjuk. Lezárása csak néhány mozdulat. Szúró, éles tárgyakat tokjában, vagy elcsomagolva tegyünk bele. Erős és könnyű Denier Cordura anyagból készült, a mechanikai hatásoknak jól ellenáll ripstop szövésű. Négyféle méretből lehet választani.

Silva Carry Dry Bag matrózzsák
Űrtartalom: 6 liter
Listaár: 3.590 Ft
Akciós ár: 3..250 Ft


Silva Carry Dry Bag matrózzsák
Űrtartalom: 12 liter
Listaár: 4.500 Ft
Akciós ár: 4..150 Ft


Silva Carry Dry Bag matrózzsák
Űrtartalom: 24 liter
Listaár: 5.800 Ft
Akciós ár: 5.220 Ft


Silva Carry Dry Bag matrózzsák
Űrtartalom: 36 liter
Listaár: 8.700 Ft
Akciós ár: 7.830 Ft
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!