Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin Vívofit 3 - aranyóra

Hamarosan elvihető lesz ez a fit karkötő 15.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebooakon!

összehasonlít 16 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Letöltések

NaviGuide Magyarország v6.0

2011. 05. 06. 14:12

NaviGuide Magyarország v6.0

Elkészült a NaviGuide Magyarország térkép 6.0-ás frissítése.

1.) SD kártyás verzió
2.) Készülékbe előre betöltött verzió
3.) PC-s NT és nem-NT verzió MapSource szoftverrel

Újdonságok az 6.0-ás frissítésben

Letöltési lehetőségek

1. SD kártyás verzió (22.6 MB) Azoknak, akik előre programozott SD kártyán, a megvásárolt GPS készülékkel együtt kapták a magyar térképet.

Figyelem! Ez a frissítés csak azzal az SD kártyás Magyarország térképpel használható, amelyiken a \Garmin mappában megtalálható egy "gmapsupp.unl" nevű fájl is! Régebbi kártyákon nincs ilyen fájl, és azokon a friss térkép nem működik. Kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz segítségért!

2. Készülékbe előre betöltött NaviGuide Magyarország (NEM CD-S!!!) verzió (22.6 MB)

3. PC-s NT verzió, MapSource szoftverrel (87.5 MB)

Ha Ön rendelkezik a NaviGuide szoftver CD-s változatának 4.0 - 5.6-os verziójával, akkor töltse le ezt a fájlt, majd csomagolja ki a számítógépén egy tetszőleges mappába! Ezt követően indítsa el a setup.exe állományt. A telepítés után indítsa el a szoftvert és töltse fel az új térképet GPS készülékére!

Kérjük, hogy akik ezen készülékek valamelyikével rendelkeznek, ne a fenti frissítést töltsék le, hanem ezt a speciális verziót: NaviGuide v6.01 NEM NT-s verzió (115 MB)