Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Thermacell MR300 kültéri szúnyogriasztó - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a szúnyogriasztó 4.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 20 980 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (camel)

jakbőr kívül - belül
73 900 Ft

Magazin

2020. Q4 frissítés elérhető! iGO8 alapú navigációhoz

2019. 03. 08. 10:40


Frissítés iGO8 alapú navigációhoz!

navon GPS-ek PNA-k androidos vagy WINCE 6.0 alapú navigációs eszközök élettartam frissítési licencek hasznos tudnivalók.

Amennyiben hosszabb még sosem volt a navigáció összekapcsolva naviextras bármely alkalmazásával, és az első bekapcsolás óta eltelt több mint 30 nap kérjen segítséget mielőtt a frissítést regisztrációt elkezdi - ne veszítse el a jogosultságát mert időben nem regisztrálta a készüléket.

  1. Bekapcsolást követően 30 nap áll rendelkezésre regisztrálni a naviextras.com oldalon, ha ezt elmulasztjuk, megvan az esélye, hogy elvész az örökös licence jogosultság és a térképfrissítések csak fizetésért lehet letölteni.
  2. A sikeres regisztrációt követően az elérhető legfrissebb licence is rákerül a készülékre és a naviextras toolbox kommunikációs alkalmazás (PC-re, Windows operációs rendszerre. ) Fel kell telepíteni és ezen keresztül lehet érvényesíteni a licence-t és a frissítéseket térképet tartalmakat a készülékre telepíteni.
  3. A készüléket ha első pozíciómegtalálás és navigáció elindítás nélkül próbáljuk a Toolbox-al összekapcsolni, a készüléket látni fogja, de nem regisztrálja még. ( hibaüzenetet nem ad az alkalmazás, csak annyit, hogy potenciális navigáció, kapcsolja be a készüléket, mielőtt regisztrálja). Ilyenkor indítsuk el a készüléket nyílt égbolt mellett és keressünk egy célpontot majd indítsuk el a navigációt.
  4. NAGYON FONTOS a life time licence az első bekapcsolástól számított 3 évig enged hozzáférést az aktuális legfrissebb térképekhez és frissítésre. A három év leteltét követő napon a toolbox alkalmazás más csak fizetős frissítést ajánl fel. - nem szép dolog de le van írva a licence feltételekhez itt olvasható.
  5. ha lejárt a három év a rendsezr nem ad fel opciós lehetőségeket igyekszik kéri pénzt a frissítésért. Ez sem szép dolog , mert figyelmeztethetné is a gyanútlan, kevésbé tájékozott felhasználót, hogy kérhet is új licence-t mert az neki jár, az eredeti licence szerződés alapján. Ilyenkor kell levelet írni a link:mailto:szerviz@hungaroflotta.huszerviz@hungaroflotta.hu]] email címre kérni egy új 3 éves licence-t, benne feltüntetve a készülék belső azonosítóját SWIDami a www.naviextras.com oldalról kiolvasható ha a készülék már regisztrálva van, bejelentkezve fiókunkba.
hol található az SWID
  1. Ha megkaptuk emailon az új kódot a naviextras.com weboldalon a profilunkban a kódot aktiválni kel a készülékhez.
Kódbeváltás helye ahová a Hungaroflotta kft-től megkapott kódot be kell másolni majd aktiválni
  1. Aktiválás után a készülék a naviextrass toolbox alkalmazáshoz csatlakoztatva belépve a felhasználónevünkkel felismeri az eszközt és felkínálja az elérhető legfrissebb térkép telepítését.
  2. Frissítés előtt kérjük csináljon mentést a készüléken meglévő szoftverről és térképállományokról. Legegyszerűbb, a számítógépen megjelenő mobilenvaigator könyvtárat az asztalra másolni a frissítés előtt.
  3. ha ismét lejárt a 3 év kénytelenek vagyunk új licence-t kérni a fenti eljárás szerint mert a vásárláskor a gyártó élettartam jogosúltságot ígért.


Amennyiben hosszabb még sosem volt a navigáció összekapcsolva naviextras bármely alkalmazásával, és az első bekapcsolás óta eltelt több mint 30 nap kérjen segítséget mielőtt a frissítést regisztrációt elkezdi - ne veszítse el a jogosultságát mert időben nem regisztrálta a készüléket.

Cégünk 5.000Ft-ért vállalja szakszerű regisztráció és frissítés elvégzését iGO alapú navigációs eszközökön, ahol a licence jogosultség megvan.
Elérhető a naviextras.com oldalról a Toolbox letöltő szoftver segítségével az IGO-8 alapú navigációkhoz, Európa 2019. évi frissítései. Három változatban került kiadásra. A teljes Európát tartalmazó változat mellett megtaláljuk külön-külön Kelet- és Nyugat-Európát is..

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a PDA technológiára kibocsátott iGO8 szoftverek szoftver és térképfrissítése és terméktámogatása megszűnt, azaz helyreállítani sem lehet többet a naviextras oldalról. Legyen meg mindenkinek a mentése a működő szoftverről!

Magyarország térkép
Megjelenés dátuma: 2019 Q3. negyedév

Tájékoztatjuk, hogy nem minden szoftververzió jelzi ki az útjelző táblákat és a sávinformációkat.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Teljes Európa
Megjelenés dátuma: 2019 1. negyedév

Több mint 16 952 500 kilométernyi utat magába foglaló térkép-lefedettség.[br Érdekes helyek (POI-k): 6 322 325
A térképcsomag következő országokat tartalmazza: Albánia, Andorra, Ausztria, Belorusz Köztársaság, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Macedónia (Volt Jugoszláv Köztársaság), Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Kazahsztán, Koszovó, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Moldova, Monaco, Montenegró, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, San Marino, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajna, Egyesült Királyság, Vatikánváros
Felhívjuk figyelmét, hogy a térképcsomag nem tartalmazza Törökország térképét.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Kelet-Európa
Megjelenés dátuma: 2019 1. negyedév

Több mint 8 463 875 kilométernyi utat magába foglaló térkép-lefedettség
Érdekes helyek (POI-k): 2 737 409
A térképcsomag következő országokat tartalmazza: Albánia, Belorusz Köztársaság, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Észtország, Macedónia (Volt Jugoszláv Köztársaság), Görögország, Magyarország, Kazahsztán, Koszovó, Lettország, Litvánia, Moldova, Montenegró, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna.

Nyugat-Európa
Megjelenés dátuma: 2019 1. negyedév

Több mint 6 454 404 kilométernyi utat magába foglaló térkép-lefedettség.
Érdekes helyek (POI-k): 3 316 741
A térképcsomag következő országokat tartalmazza: Andorra, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Izland, Írország, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia, Norvégia, Portugália, San Marino, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, Vatikánváros.

A legfrissebb térképek megvásárolhatók üzletünkben.

A készülékét bárki könnyedén frissítheti, de aki még nem csinált ilyet, az hozza el GPS-ét üzletünkbe. Készséggel állunk rendelkezésükre!
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!