Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon S-LAB Phantasm futócipő - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 52 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

inov-8 Mudroc 290 terepfutócipő - KIFUTOTT TERMÉK

Extrém terepen is versenyképes!
0 Ft

Nem tudja mit vegyen szeretteinek?

Ajándékutalványok

Ajándékozzon sportruházatot, sportfelszerelést vagy navigációt családtagjainak/barátainak!
Vásároljon nekik MultiNavigator ajándékutalványt! Így a megajándékozotté a választási lehetőség, és egészen biztosan elnyeri tetszését az ajándék!

Magazin

Téli inov-8 cipő teszt

2011. 01. 12. 08:02


inov-8 cipő tesztje január 9-én Szentendre-Kőhegy crosszfutáson

Az OROC340 futócipő részletes adatlapja itt található

Sajnos a 2009. decemberi pályázaton nem nyertem inov cipőt. Viszont a júliusi névnapomra a család meglepett egy párral. A pályázati kedvezmény még élt, így annak jóvoltából összejött a fedezete. Sajnos a rádióstájfutó versenyek kétharmadán akkor már túl voltunk, de a cipő által elért teljesítménynövekedésemnek eredményeként másodosztályú minősítést értem el. Az inov cipőm igazi tesztje, azonban 2011. január 9-i Szentendre-Kőhegy crosszfutáson történt.

A levegő hőmérséklete optimális volt (0 fok), de az útviszonyok a legkritikusabb szinten voltak. A szentendrei városszéli startnál pocsolyás volt az út, alatta jégbordával, és ahogy megindultunk Kőhegyre felfelé a "siratófalon" az út havas és jeges részei váltották egymást. Már a vízszintes úton éreztem az inov cipő áldásos segítségét. Míg a futótársaim lábai össze-vissza csúszkáltak, és állandó óvatoskodással kellett bajlódniuk, addig én ugyan olyan maga biztonsággal és tempóval haladtam, mintha száraz úton mentem volna.

A"siratófalat" már nem is kéne említenem, ahogyan felfelé csúszkálás nélkül, minden lépésem stabil talajfogással párosult, és csak az izmaim szabtak határt a menetsebesség eléréséhez. Az én hegyi futásom erőssége a lejtmenet, ha az, száraz útfelületen történik. Ilyenkor még jó néhány, nálam gyorsabb társamat is le tudom előzni. Ezen a megolvadt, majd visszafagyott terepen azt hittem ez nem fog menni. És ekkor jött az igazi meglepetés, az OROC 340 cipőm karmai beleharaptak a hó-jég felületekbe, és én ugyan olyan sebességgel száguldhattam lefelé, mint három évvel korábban ugyan ezen útvonalon, de száraz útviszonyok között tehettem. A fülemnek nagyon kedvessé vált, az a ropogó hang, amikor a karmok minden lépésnél beleharaptak a jégfelületekbe. Az inov cipő hatékonyságát igazolta, hogy ugyan azt az időeredményt értem el, mint három évvel korábban a teljesen száraz útvonalon, miközben három évvel öregebb is lettem, ami 67-éves koromat tekintve, már nem tűnik a fejlődés időszakának.

A futótársaim érdeklődésére egyszerűen csak azt tudtam mondani, hogy az inov cipő tesztje a legkritikusabb terep viszonyok között 100 %-os eredménnyel zárult.


Üdv: Fröhlich Henrik rádiós tájfutó

Forgalmazói megjegyzések.

Köszönöm a beszámolót.
Ha kapok képeket is a rendezvényről illetve a hivatalos eredményekhez is hozzájutok azt is megírom.
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!