Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin fenix 7S solar és zafír - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 292 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
4 990 Ft

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (camel)

jakbőr kívül - belül
73 900 Ft

Felhasználó

Segítség

2008. 09. 18. 23:09


Rendelés menete

1. Válassza ki a vásárolni kívánt terméket vagy termékeket Webáruházunkban és a kosár ikon segítségével, tegye "kosárba". Ezzel a jobb oldalon, a kiválasztott termék bekerült a kosár boxba. (Amennyiben további termékeket is meg szeretne rendelni, ismételje meg a folyamatot a többi kiválasztott termékkel is.)

2. Ha a megrendelni kívánt termékeket a kosár boxba helyezte és szeretné lezárni rendelését, kattintson a "Megrendelés" gombra a kosár boxon! Ekkor láthatóvá válik a kosár részletes tartalma, ahol lehetősége van ellenőrizni a megrendelni kívánt termékeket, azok darabszámát és az árat. Ebben az ablakban a végösszeget is ellenőrizheti. Ha mindent rendben talál, kattintson a tovább gombra!

3. A "Kapcsolat" menühöz érkeztünk. Itt megadhatja a szállítási címet (házhoz szállítás esetén ezt érdemes pontosan kitölteni), a számlázási címet (erre a névre és címre lesz kiállítva a számla), a fizetés módját (lehetősége van az Önnek legkényelmesebb fizetési módot kiválasztani, pl. Banki utalás előre - Bankkártyás fizetés - Készpénz - Utánvét). Miután ezzel is végzett, nincs más hátra, mint a megrendelt termékek kiszállítási módjának kiválasztása (pl. Az árut szeretném átvenni a boltban, DPD futárszolgálat, illetve licenszek, szoftverek esetében az internetes (e-mail-es) átvételt) és a "Tovább" gomra kattintás.

4. Megérkeztünk a vásárlás végéhez. Az "Adatok ellenőrzése" ablakban ellenőrizheti újra kosarának tartalmát, a vásárlás végösszegét, illetve a szállítással és fizetéssel kapcsolatos adatokat. Ezen menüben, a "Tovább gombra" kattintva elküldi megrendelését részünkre.

5. Megrendelése megérkezett hozzánk, a rendelésnek megfelelően kiszállítjuk Önnek a megrendelt terméket, vagy termékeket.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Rendelésének kézhezvétele után, rendelésvisszaigazolást küldünk az Ön számára a megadott e-mail címre, mely tartalmazza a rendelésére vonatkozó fizetéssel és szállítással kapcsolatos pontos információkat. Ezért kérjük, minden esetben várja meg a rendelésvisszaigazolást! Amennyiben az téves információkat tartalmaz, kérjük mielőbb jelezze felénk elérhetőségeink bármelyikén, hogy korrigálhassuk az esetleges hibát.

Köszönjük megrendelését, hamarosan küldjük a rendelésének visszaigazolását.

A termékek státuszai:
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!