Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Thermacell MR300 kültéri szúnyogriasztó - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a szúnyogriasztó 4.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 20 980 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (camel)

jakbőr kívül - belül
73 900 Ft

Magazin

Garancia kiterjesztés - opcionális

2020. 11. 06. 07:53


A multiaNavigátor terepfutók boltja elkötelezett híve a minőségi eszközök és felszerelések tényleg tartós használatában. Termékeink között magas minőségű termékek kerülnek kiajánlásra értékesítésre. A termékeket igyekszünk a hivatalos gyártói vagy importőri biztosított garanciáján túl is javítani és a használhatóságot meghosszabbítani, legyen az egy futócipő, egy futózsák, egy futó vagy túra ruha, de egy fejlámpa vagy egy okosóra, GPS navigáció esetén is megjavítjuk akkor is az eszközt vagy felszerelést ha már azt egy hivatalos szakszerviz már gazdaságtalannak ítél, vagy már kifutott termék lévén nem pótolható alkatrész vagy maga a termék.

''kattints a képre, hogy választhasd a garanciát!''

Ezen szolgáltatásunk megerősítésre mi adunk lehetőséget a garancia meghosszabbítására a vásárláskor. Értékhatároktól függően adott összegekért választható akár +1 év vagy akár +2 év garancia kiterjesztés, amely a multinavigátor saját garanciája és az üzletünkben érvényesíthető. és érvényes rá a cég működési szabályzatában vállalt módon.

''kattints a képre, hogy választhasd a garanciát!''

A kiterjesztett garancia megvásárlásának feltételei