Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon S-LAB Phantasm futócipő - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 52 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

inov-8 Mudroc 290 terepfutócipő - KIFUTOTT TERMÉK

Extrém terepen is versenyképes!
0 Ft

Nem tudja mit vegyen szeretteinek?

Ajándékutalványok

Ajándékozzon sportruházatot, sportfelszerelést vagy navigációt családtagjainak/barátainak!
Vásároljon nekik MultiNavigator ajándékutalványt! Így a megajándékozotté a választási lehetőség, és egészen biztosan elnyeri tetszését az ajándék!

Magazin

inov-8 SIKERES PÁLYÁZATOK

Magazin / TESZTEK / inov-8 SIKERES PÁLYÁZATOK

A PÁLYÁZÓK NÉVSORA

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy időt szakított pályázatának megírására függetlenül attól, hogy nyert e vagy sem.Itt nincsenek vesztesek, hiszen ha elolvassátok a pályázatokat láthatjátok szoros volt a küzdelem!

Onody Viktória Szeder cipőpályázat 2009

Nem járult hozzá pályázatának nyilvánossá tételéhez

Baracsi Gábor Ricsi cipőpályázat 2009

Kitűnő ötlet ez a pályázósdi, le a kalappal! Teljesen felpörögtem a gondolattól. Épp egy komolyabb alapozáson törtem a fejem, rendes edzéstervvel, komolyabb megmérettetésekkel az alapozás végére, úgy mint tavasz elején valamilyen maratoni verseny és Kinizsi 100 májusban.

Vellner Gábor cipőpályázat 2009

A tájfutást már 6éve űzöm,és mindig is az volt a célom, hogy minél jobb,minél eredményesebb legyek, lassan, de biztosan közeledve a célom felé, hogy világbajnok lehessek. Ehhez természetesen nem árt, ha van egy profi cipője is az embernek!

Ispánki Zoltán cipőpályázat 2009

1980 óta sportolok versenyszerűen, főként futás sportágban.Az utóbbi 18 évben főleg utcai és terepfutásokon indultam, félmaraton, maraton, ultramaraton számokban, valamint teljesítménytúrákon és terepfutó versenyeken. Eddig több mint 150 000 km-t tettem meg pályafutásom során

Balogh Andrea cipőpályázat 2009

Bár futok mióta az első lépéseket megtettem, hisz ez a legtermészetesebb mozgásforma, meg hát a futáshoz mindig akad cél, pasi, busz, kilók stb. Komolyabban, versenyszerűen, de amatőr szinten tíz éve futok, ebből az első hét év az aszfalton, elsősorban utcai futóversenyeken telt.

Orbán Csaba cipőpályázat 2009

Sporttársaim Ezüsthegyi Kabóca néven ismernek, versenyeken is előszeretettel használom ezt a nevet.70%-os látótér kiesésem, ennek ellenére, vagy éppen ezért, nagy odaadással, szívvel-lélekkel hódolok választott sportágamnak, a hosszútávú terepfutásnak

Kaczkó Dániel cipőpályázat 2009

Szeretem a kihívásokat , mivel az MME (MagyarMadártani Egyesület) és a MME Monitoring Központ oszlopos tagja vagyok így elég sok időt töltünk el terepen az állományfelmérések során az év minden hónapjában különféle terepviszonyokon