Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon S-Lab Ultra 2 futócipő - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 39 990 Ft

Részletes kosár >> kosár

A kosár üres

mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Asics MetaRun prémium futócipő (piros)

a legmenőbb stabil cipő
65 990 Ft

neutrális futócipő széles lábra

Asics Gel Nimbus 22 (férfi) futócipő - WIDE 4E

48 900 Ft

összehasonlít

tartsd karban futócipőd

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

futócipő választás - tanácsok

Futócipő választás profi módon

Úgy döntöttünk egészséges életet élünk. Mostantól heti rendszerességgel futunk. Futócipőre ehhez, nincs is szükség csak lábra.
de azért egy jó futócipő javíthatja a futás élményt.

Mire érdemes odafigyelni ha futócipőt választunk.

Webáruház

Asics MetaRun prémium futócipő (piros)

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 65 990 Ft

összehasonlít Értékelés
A termék szállítási költsége 1.500Ft, vagy költség nélkül átvehető üzletünkben, versenyen.

Termék paraméterek

Listaár: 85.990 Ft (€245)
Kedvezmény: 20.000 Ft (~24% kedvezmény)
Felhasználási terület: utcai futócipő, edzőcipő
Kollekció: férfi
Extrák: I.G.S., Heel Clutching System, Sloped DUOMAX, FlyteFoam, Ortholite Sockliner, AdaptTruss
Szín: piros
Csillapítás: X-Gel elöl, hátul
Sarokemelés (drop): 10 mm
Stabilitás: pronáló belső megtámasztás - stabil cipő
Súly: 305 g
Cikkszám: 1011A603-600
AKCIÓ IDŐTARTAMA: visszavonásig
Válaztható méretek (UK)
Raktáron jelzéssel azonnal átvehető, rendelhető

Termék ismertető

Az Asics Metarun prémium minőségű futócipő a futócipők Lamborginije. A cipőt a már jól ismert és az Asics zászlóshajójának számító kayano modell az alapja. Képzeljünk el egy kayano modellt amit feézereltek minden extra komfortot biztosító technológiával, királyi díszítéssel és a legelegánsabb színkombináció használva egy olyan elegáns futócipőt kapunk a lábunkra ami a viselőjéről azt sugározza, hogy ő az aki tudja mit akar és tudatosan végzi a napi futórutint és nem számít a pénz csak a komfort és a megjelenés. A cipő stabil középtalpú belül megtámasztott változat amely az enyhén pronáló lábra a legtökéletesebb de ha kipróbálod és a neutrális a lábállásod és nem tolja kifelé a lábad akkor a neutrális lábállású futóknak is ajánlott tud lenni. A cipőt hosszabb futások, akár maratonok vagy ultra távok futására is ajánlja a gyártó tehát nem csak edzésre de a versenyek teljesítése is ebben a cipőben ugyanúgy teljesíthető, sőt kiválóan teljesíthető.

A kék színben is válogass, abból több méret elérhető

A kutatások azt mutatják, hogy a megtett távolság növekedésével a boka bedőlése is fokozódik, vagy fokozódhat. A Metarun számos újdonságot tartalmaz, de a fejlesztés fő hangsúlya erre a pontra helyeződött. Hogyan lehet mind jobban korrigálni a boka állását a helyes irányba. A Sloped Duomax igen hatékony segítséget nyújt ebben, mint hegynek fel úgy sem számít, de völgymenetben lejtőfutásnál hamarabb érkezik a sarok a talajra, tehát a korrigálást jobban kell szabályoznia. A Metarun cipőben Kisebb energiát kell arra használni, hogy a sportoló megtartsa a fáradságtól mind jobban befelé dőlni akaró bokát, mivel ezt a feladatot elvégzi a cipő, több erő marad a futásra.

A talp párnázottsága kiváló, a gél neve és összetétele is megváltozott.
A hibrid X-GEL ütéscsillapítása rezgéselnyelő képessége ugyanolyan jó, mint elődje, de tömege/fajsúlya kisebb, így a cipő is könnyebb lesz ahhoz képest minta amennyi plusz technológia van beleépítve. A kétféle anyag (Flyte-foam és a X-gel) együttesen biztosítja a legjobb csillapítást a saroknál és lábfej első részén. A külső talp az elülső elrugaszkodó részen kapott egy speciális erősebb kapaszkodó felületet ami rekortánon és betonon hasonló tapadást biztosít mint ha szöges cipőbe rugaszkodnánk el a rekortánon - ezt a technológiát a versenycipőknél alkalmazzák.
A saroknál a legerősebb a becsapódás, így ott kifejezettebb a gél elnyelőképessége.

Technológiai újdonság a talpba beépített Adaptruss karbon stabilizáló rendszer, ami a cipő túlzott csavarodása ellen véd (pl. kőre lépve nem dobja meg a lábat túlzottan).
Az antibakteriális, kivehető, formázott extra puha talpbetét a lábujjaknál kb. 5 mm. Szükség esetén gyógybetétre cserélhető.

A cipő teljes hosszán végighúzódó FlyteFoam középtalppal magas párnázottságot biztosít.

A teljesen varrásmentes felső rész egyrétegű Jacquard hálós anyag kis mélyedésekkel, hoyga szellőzést még jobban elősegítse futás közben. Érzésre mint egy kesztyű felveszi a láb alakját, nem nyom, nem dörzsöl sehol még hosszabb futások esetén sem. Jó légáteresztő, gyorsan szárad. Az I.G.S. műanyag sarokmerevítő egy puha panelt is tartalmaz, ami ki tudja képes beágyazni a különböző sarokcsontok különböző elhelyezkedését, amennyiben sarokcsont kinövése van (sarkantyú) ez a párnázás kényelmesen fogja körbe és nem bántja egyetlen lépésnél sem.

A cipő belső anyaga olyan selyem/neoprene jellegű anyagból van ami a vizes lábbal történő bele és kibújást elősegíti mivel kevésbé tapad és gyűrődik a vizes láb a cipő belső felületéhez.

Asics cipőméret (férfi)

UK méretek

EU méretek

US férfi méretek

3.0

36.0

4.0

3.5

36.5

4.5

4.0

37.5

5.0

4.5

38.0

5.5

5.0

39.0

6.0

5.5

39.5

6.5

6.0

40.0

7.0

6.5

40.5

7.5

7.0

41.5

8.0

7.5

42.0

8.5

8.0

42.5

9.0

8.5

43.5

9.5

9.0

44.0

10.0

9.5

44.5

10.5

10.0

45.0

11.0

10.5

46.0

11.5

11.0

46.5

12.0

11.5

47.0

12.5

12.0

48.0

13.0

13.0

49.0

14.0

14.0

50.5

15.0

15.0

51.5

16.0

Fontos! Az európai (EU) és amerikai (US) mérteket csak tájékoztató jelleggel tüntetjük fel. A cipő kiválasztásánál az angol (UK) méret használatát javasoljuk.

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!